Troldejagt app

App og hjemmeside. – Trolderuten

Trolderuterne App.

Har I lyst til at opleve naturen og løse opgaver på en spændende skattejagt, i fantasiens eventyrlige univers, er denne trolderute-app den oplagte mulighed.

Tag på troldejagt i Danmark: Her finder du de store trækæmper

Troldejagt i Danmark: Her finder du de store trækæmper

Troldejagt er en sjov og anderledes måde at udforske den danske natur på. Kunstneren Thomas Dambo lavede i 2016 de populære 6 kæmpetrolde Glemte Kæmper af …

Rundt omkring i landet – på hemmelige, smukke steder – kan du tage på troldejagt i Danmark og finde imponerende og søde troldeskulpturer.

Ta’ på troldejagt i Danmark – her finder I de skjulte kæmper

Ta’ på troldejagt i Danmark – her finder I de skjulte kæmper

Hop med på troldejagt og giv ungerne en eventyrlig oplevelse. Vi guider til de imponerende kæmper og trolde, som kunstneren Thomas Dambo har gemt på smukke …

Hop med på troldejagt og giv ungerne en eventyrlig oplevelse. Vi guider til de imponerende kæmper og trolde, som kunstneren Thomas Dambo har gemt på smukke spots i landet.

Kæmpe Trolde skattejagt – Thomas Dambo – FERIE OG BØRN

Kæmpe Trolde skattejagt – De glemte kæmper – Thomas Dambo – Kort

Vi lavede en skattejagt ud af det med børnene – hvor de brugte trollmap.com til at finde Kaptjan Nalle i Nordhavn. Det var en succes – god troldejagt.

Kæmpe trolde skattejagt i den danske natur – Ja tak 🙂 Læs mere om hvordan børn og voksne kan gå på jagt efter troldene – se mere her

Trollmap — By Thomas Dambo

100 km. · Treasure Hunt · End quest · Quest tip? · Info · Troll list · Treasure Hunt.

Troldejagt – – Troldebakken.dk –

Troldejagt –

Troldejagt, jagten på Danmarks trækæmper. De er skabt af Thomas Dambo der har titlen af genbrugskunstner. Troldene er over alt i Danmark.

Troldejagt, jagten på Danmarks trækæmper. De er skabt af Thomas Dambo der har titlen af genbrugskunstner. Troldene er over alt i Danmark

3 apps til sjov i naturen – Danmarks Naturfredningsforening

Geocaching er en app, der fører jer på en begivenhedsrig jagt efter skjulte … Hvis man er endnu mere eventyrlysten, kan man tage på troldejagt rundt …

Det er en myte, at naturen skal opleves uden telefonen. Faktisk har smartphones en masse muligheder for at få endnu mere ud af naturen, end I troede. Se nogle idéer her.

troldefolkefest – thomas dambo

Thomas Dambo · Commision an artwork · Interning with Thomas Dambo · Available jobs · Unsolicited Job Applications · Volunteering with Thomas Dambo · Contact.

Kunst i naturen – de gemte trolde – VisitAarhus

Kunst i naturen – de gemte trolde | VisitAarhus

Rundt omkring i Aarhusregionen kan du være heldig at finde gemte troldeskulpturer, der hver især har en historie at fortælle. Der er i alt fire kæmpe trolde …

Rundt omkring i Aarhusregionen kan du være heldig at finde gemte troldeskulpturer, der hver især har en historie at fortælle. Der er i alt fire kæmpe trolde, der har gemt sig i området, og det er op til dig, om du kan finde dem ved brug af de hjælpemidler, du har.

Tips til De 6 Glemte Kæmper – en skulpturskattejagt i det fri

Brug vores kort til at starte din egen troldejagt her: Se kortet med Dambos trolde … Hent vores gratis app til Sjælland (og resten af Danmark).

De 6 Glemte Kæmper er store trækæmper skabt af kunstneren Thomas Dambo. De er udelukkende lavet af genbrugstræ og befinder sig ved skov, sø og bakketop på udvalgte steder på Københavns Vestegn. Få vores tips her.

Keywords: troldejagt app